home aannemers > aanbouw > Aanleg vlonder 45 m2 met 1m uitsteek boven sloot

Aanleg vlonder 45 m2 met 1m uitsteek boven sloot

gevonden in Aannemers, Aanbouw
Datum plaatsing:18 april 2011
Locatie:Rotterdam
Soort opdracht:Aanbouw
Soort aanvrager:Particulier
Meer details

Omschrijving: Aanleg vlonder 45 m2 met 1m uitsteek boven sloot

Voor een hoekhuis naast een sloot zoeken wij een aannemer die een vlonder aan kan leggen. Er is een zijpad van 1 meter breed dat van voortuin naar achtertuin loopt. Op voortuin, zijpad en een gedeelte van de achtertuin willen we een L-vormig vlonder aanleggen dat 1 meter uitsteekt boven de sloot. Afmetingen L-vormig vlonder zijn 17,5 x 7,0 x 2 meter met een totaal dekoppervlak van 45 m2. Palen in de sloot zijn niet toegestaan. Het vlonder dient dusdanig gefundeerd te zijn dat toekomstige verzakking gelijk loopt met de verzakking van het huis. Kortom, zeer geringe toekomstige verzakking is toegestaan, waardoor de vlonderconstructie duurzaam genoemd mag worden.De gehele vlonderconstructie bestaat uit een viertal onderdelen:
Fundering: Stalen buispalen 10m (gelijk met fundering huis=9,25m) laatste 2,5m verzinkt. Die langs het huis hebben trekkracht en hebben mogelijk vergrote bodemplaten.
Frame (op fundering): verzinkte H profielen met hardhouten dwarsgordingen van Azobe. Stalen profielen die boven sloot steken moeten van hoogheemraadschap gepoedercoate zijn.
Dek (op frame): Massaranduba vlonderdelen 28x145mm
Hekwerk: alleen plaatsing van standaard hekwerk, levering van hek door opdrachtgever.(gebruik van stalen schroeven corrosiebehandeld met zink-flake methode, geen RVS ivm duurzaamheid)De opdracht omvat de uitvoering van de volgende fases:
Constructietekening obv Google Sketchup ontwerpen, overleg met opdrachtgever en visuele inspectie ter plaatse.
Eventueel uit te voeren grondonderzoek middels sonderingen. Maken van palenplan tbv fundering (en berekening van diameter en inheidiepte van de palen)
Aanvraag van bouwvergunning indien nodig bij deelgemeente Rotterdam Alexander. Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard geeft al goedkeuring voor de uitsteek boven de sloot middels een samen met de gemeente Rotterdam opgestelde gebiedsgerichte ontheffing voor vlonders, steigers en boothuizen in Rotterdam Nesselande.
Bouw obv constructietekening. Aan de bestaande beschoeiing moeten nieuwe gordingen aangebracht worden, omdat topbalk weggaat.
Plaats soortgelijke aanvraag
Aanvullende informatie:startdatum in overleg
Opmerking en/of vragen:Graag een gespecificeerde offerte met prijzen voor:
Arbeidsloon
Materiaal

Ook wil ik graag weten hoeveel tijd u nodig heeft voor de werkzaamheden
Ontvangen offertes

Er zijn 4 bedrijven die zijn aangemeld voor 'Aanleg vlonder 45 m2 met 1m uitsteek boven sloot'.

Gratis offertes ontvangen
Gratis en snel offertes van bedrijven ontvangen en vergelijken? Plaats nu uw opdracht voor aanbouw hier!
Mijn opdracht plaatsen Opdrachten voor Aanbouw ontvangen? Klik hier
Goedvergelijk.nl is een initiatief van Local Internet BV
2007-2020 Local Internet BV